Harde vloeren koopt u bij Boersma Interieurs in Delfzijl

Zoekt u een harde vloersoort? Dan bent u ook hiervoor bij Boersma Interieurs aan het juiste adres, altijd met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

Wij bieden u verschillende harde vloeren aan. Onderstaande vloeren hebben wij in ons assortiment voor u.

Parketvloer

Bent u geïnteresseerd in een parketvloer van Boersma Interieurs? Voor u zetten we dan de voor en nadelen van een parketvloer op een rijtje. Wilt u nog meer informatie over de parketvloeren van Boersma Interieurs? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom om de verschillende parketvloeren te bekijken.

Voordelen:

Nadelen:

PVC vloer

Bent u geïnteresseerd in een PVC vloer van Boersma Interieurs? Voor u zetten we dan de voor en nadelen van een PVC op een rijtje. Wilt u nog meer informatie over de PVC vloeren van Boersma Interieurs? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom om de verschillende PVC vloeren te bekijken.

Voordelen:

Nadelen:

Marmoleum

Bent u geïnteresseerd in een marmoleum van Boersma Interieurs? Voor u zetten we dan de voor en nadelen van een marmoleum op een rijtje. Wilt u nog meer informatie over de marmoleum van Boersma Interieurs? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom om de verschillende marmoleum te bekijken.

Voordelen:

Nadelen:

Home       Over ons       Raamdecoratie       Gordijnen       Vloerbedekking       Harde vloeren       Laminaat       Aanbiedingen       Contact

NAAR WELK PRODUCT
BENT U OP ZOEK?

BEL OF KOM LANGS 
IN DE WINKEL!

 
E:
T:
A:
boersma.int@gmail.com
0596 - 680044
Sikkel 23
9932 BD Delfzijl
 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.30 - 17.30
Woensdag:09.30 - 17.30
Donderdag:09.30 - 17.30
Vrijdag:09.30 - 17.30
Zaterdag:09.30 - 16.00
Zondag:Gesloten

Iedere werkdag tussen
12 en 13.15 uur gesloten.

Eigentijds wonen tegen een betaalbare prijs

Boersma InterieursBoersma InterieursBoersma Interieurs
Boersma Interieurs