Stijlvolle overgordijnen bij Boersma Interieurs Delfzijl

Boersma Interieurs heeft vele overgordijnen in verschillende kleuren en stijlen in het assortiment

Heeft u behoefte aan wat extra privacy ’s avonds? Of wenst u het daglicht buiten te sluiten? De overgordijnen van Boersma Interieurs zorgen voor de oplossing die u zoekt. Overgordijnen zijn gordijnen die hangen vanaf het plafond naar de vloer en worden vaak gehangen over de vitrages heen. De gordijnen zijn lichtdicht waardoor er geen zonnestraaltje doorkomt, bij ons kunt u ze verkrijgen in verschillende stijlen en kleuren.

Overgordijnen van Boersma Interieurs: geheel naar uw smaak en op maat gemaakt

Wij hebben vele soorten overgordijnen in verschillende kleuren in ons assortiment. Ieder huis heeft zijn eigen stijl, natuurlijk moet uw nieuwe overgordijn wel bij deze huisstijl passen. Heeft u een moderne huisstijl? Neem dan donkergrijze of zwarte overgordijnen, dit zorgt voor een subtiele variatie in uw huisstijl. Ook voor andere stijlen en kleurencombinaties kunt u bij Boersma Interieurs terecht. De gordijnen kunnen geheel op maat gemaakt worden.

De interieurservice van Boersma Interieurs

Boersma Interieurs heeft een eigen vertrouwde servicegarantie: inmeten, bezorgen & installeren. Wij regelen het gehele bestel- en ophangproces voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het kiezen van de juiste overgordijnen. Bent u niet helemaal zeker over uw keuze? Ook voor advies voor kleuren kunt u ook altijd bij ons terecht.

Nieuwsgierig naar ons overgordijnenaanbod?

Kom eens lang bij Boersma Interieurs Delfzijl te Groningen om het gehele assortiment te bekijken. In onze showroom kunt u de kwaliteit en de veelzijdigheid van de gordijnen zelf zien. Ook kunt u onze vakkundige manier van werken ervaren. Wij staan voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij het inrichten van uw huis.

Home       Over ons       Raamdecoratie       Gordijnen       Vloerbedekking       Harde vloeren       Laminaat       Aanbiedingen       Contact

NAAR WELK PRODUCT
BENT U OP ZOEK?

BEL OF KOM LANGS 
IN DE WINKEL!

 
E:
T:
A:
boersma.int@gmail.com
0596 - 680044
Sikkel 23
9932 BD Delfzijl
 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.30 - 17.30
Woensdag:09.30 - 17.30
Donderdag:09.30 - 17.30
Vrijdag:09.30 - 17.30
Zaterdag:09.30 - 16.00
Zondag:Gesloten

Iedere werkdag tussen
12 en 13.15 uur gesloten.

Eigentijds wonen tegen een betaalbare prijs

Boersma InterieursBoersma InterieursBoersma Interieurs
Boersma Interieurs