Inbetweens van fijne kwaliteit bij Boersma Interieurs Delfzijl

Boersma Interieurs heeft mooie op maat gemaakte inbetweens

Wat zijn inbetween gordijnen? De naam zegt het al, deze gordijnen zitten tussen gewone overgordijnen en vitrages in. Wanneer u een gordijn zoekt die lucht en licht doorlaten maar waar je niet doorheen kunt kijken zijn inbetween gordijnen de perfecte oplossing. De inbetweens zorgen door de vele kleurencombinaties en het doorlaten van licht voor een stijlvolle sfeer in huis.

Inbetweens bij Boersma Interieurs: geheel naar uw smaak en op maat gemaakt

De gordijnen bij Boersma Interieurs zijn er voor elk huis, in welke stijl dan ook. De kleurencombinaties bij gordijnen zijn eindeloos. Zo ook voor inbetweens. Dit heeft als voordeel dat onze gordijnen in elk huis passen. Wanneer u uw huis heeft ingericht meet veel donkere kleuren kunnen grijze inbetweens zorgen voor subtiele accenten in de kleuren. Voor lichte inrichtingen hebben wij ook genoeg kleuren gordijnen waarmee gecombineerd kan worden. Wij zorgen ervoor dat de gordijnen opmaat gesneden worden.

De interieurservice van Boersma Interieurs

Boersma Interieus heeft een eigen vertrouwde servicegarantie: inmeten, bezorgen & installeren. Wij regelen het gehele bestel- en ophangproces voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het kiezen van de juiste inbetweens. Bent u niet helemaal zeker over uw keuze? Ook voor advies voor kleuren kunt u ook altijd bij ons terecht.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van inbetweens?

Kom dan langs bij Boersma Interieurs Delfzijl te Groningen. Bij ons in de showroom kunt u met eigen ogen kijken wat wij in ons assortiment hebben, daarnaast kunt u onze vakkundige manier van werken ervaren. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar het perfecte interieur.

Home       Over ons       Raamdecoratie       Gordijnen       Vloerbedekking       Harde vloeren       Laminaat       Aanbiedingen       Contact

NAAR WELK PRODUCT
BENT U OP ZOEK?

BEL OF KOM LANGS 
IN DE WINKEL!

 
E:
T:
A:
boersma.int@gmail.com
0596 - 680044
Sikkel 23
9932 BD Delfzijl
 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.30 - 17.30
Woensdag:09.30 - 17.30
Donderdag:09.30 - 17.30
Vrijdag:09.30 - 17.30
Zaterdag:09.30 - 16.00
Zondag:Gesloten

Iedere werkdag tussen
12 en 13.15 uur gesloten.

Eigentijds wonen tegen een betaalbare prijs

Boersma InterieursBoersma InterieursBoersma Interieurs
Boersma Interieurs