Vouwgordijnen

Vouwgordijnen staan ook wel bekend als roman shades. Bij deze gordijnen zijn de vouwen niet verticaal, maar horizontaal. Hierdoor kunt u de gordijnen omhoog en omlaag halen in plaats van zijwaarts. Dit geeft uw huis net die extra beleving en uitstraling. Met vouwgordijnen onderscheidt u zichzelf zowel als op functioneel gebied als op decoratief gebied. Vouwgordijnen kunt u krijgen met de functie die u wilt. U kunt ervoor kiezen om vouwgordijnen te nemen die al het zon weren, maar natuurlijk ook vouwgordijnen die de zon een beetje door laten. Dit laatste wordt vaak gebruikt om sfeer te creëren in de woonkamer. Wilt u de slaapkamer zeer ligt vrij maken? Dan kunt u beter gaan voor de vouwgordijnen die geen zonlicht door laten.

Bij ons heeft u een ruime keuze in vouwgordijnen en wij zijn er van overtuigd dat u het perfecte vouwgordijn bij ons kan vinden. Ons personeel is voor u een luisterend oor, die samen met u de juiste kleur, sfeer en licht inval van het vouwgordijn samen stelt. Wilt u al vast een kijkje nemen in het assortiment? Dan kunt u hier tussen de foto's snuffelen. 

Home       Over ons       Raamdecoratie       Gordijnen       Vloerbedekking       Harde vloeren       Laminaat       Aanbiedingen       Contact

NAAR WELK PRODUCT
BENT U OP ZOEK?

BEL OF KOM LANGS 
IN DE WINKEL!

 
E:
T:
A:
boersma.int@gmail.com
0596 - 680044
Sikkel 23
9932 BD Delfzijl
 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09.30 - 17.30
Woensdag:09.30 - 17.30
Donderdag:09.30 - 17.30
Vrijdag:09.30 - 17.30
Zaterdag:09.30 - 16.00
Zondag:Gesloten

Iedere werkdag tussen
12 en 13.15 uur gesloten.

Eigentijds wonen tegen een betaalbare prijs

Boersma InterieursBoersma InterieursBoersma Interieurs
Boersma Interieurs